Uw aanspreekpunt op gebied van boekhouding, fiscaliteit en consultancy


Wie zijn wij?

Wij zijn verheugd om u te kunnen melden dat wij hebben besloten om vanaf 1 juni 2015 een samenwerking aan te gaan met Management & Administration Services, of “MAS” uit Aartselaar, een boekhoudkantoor met dezelfde visie en inspiratie, alsook gelijkgezinde toffe collega’s. In het kader van “samen staan we sterk” gaan we de krachten te bundelen op vlak van organisatie, kennis en ervaring.
 

Ontdek onze verschillende dienstenWaarom beroep doen op een boekhouder?

Afzijdig van het vervullen van alle wettelijke verplichtingen, zorgt een goede boekhouder voor allerhande advies zoals bijvoorbeeld het aanraden van bepaalde investeringen of besparingen, het aangeven van gunstige fiscale maatregelen en mogelijke subsidies en premies, …

Op deze manier zorgt hij er als het ware voor dat hij zijn kostprijs geheel of gedeeltelijk terugverdient. Als erkend boekhouder B.I.B.F. moet ons kantoor zich houden aan de "Gedragsregels inzake de verspreiding van publicitaire informatie door de economische beroepsbeoefenaars". Deze website is dan ook strikt informatief bedoeld, in het bijzonder voor onze klanten, en mag geenszins beschouwd worden als publiciteit.